Forrás

Sok ember van, aki nem elégszik meg a munkájával. Kevés a fizetésük, nem jó a főnök, sok a túlóra…stb. Van azonban egy kisebb embercsoport, akik olyan munkát végeznek, amit soha nem hinnénk el nekik, hiszen annyira abszurd némelyik, hogy azt hinnénk, ilyen csak a filmekben van. Pedig néhányan igen sokat keresnek efféle munkákkal.

Összegyűjtöttünk olyan munkahelyeket, amikről valószínűleg soha nem hallottál. elvállalnád az egyiket?

Professzionális ölelő

Ha egyedül vagy, és egy ölelésre vágysz, csak hívnod kell egy professzionális ölelőt – ő eljön hozzád, és óránkénti 60-80 dollárért annyiszor megölel, ahányszor szeretnéd.

golflabdaszedő búvár

Forrás

Ha szeretsz a szabadban lenni, és minden álmod, hogy búvárkodhass, akkor tökéletes jelöltje vagy ennek a szokatlan munkának. A golflabda búvárok azokat a labdákat szedik össze, amelyeket a golfozók beleütöttek a tavakba. ez elsőre igazán könnyűnek látszik, azonban az igazság az, hogy a legtöbb ilyen tó igencsak el van hanyagolva, bennük rengeteg iszappal, algával, sőt, még kígyóval is találkozhatsz.

Állatkaja kóstoló

Forrás

A háziállatok a barátaink, ezért meg kell győződnünk afelől, hogy ízletes és tápláló eledelt kapnak-e. Egy kisállat-eledel tesztelőnek az a feladata, hogy megkóstolja például  a kutyakajákat, és értékelje az ízeket, ellenőrizze, hogy megfelel-e a minőségi előírásoknak. Senki nem érdemel rossz ételt, különösen a család kedvenc tagjai…

Ágy tesztelő

Forrás

Ahogy a cím is sugallja, vannak olyan emberek, akiknek az a foglalkozásuk, hogy egy ágyon fekszenek. Milyen jó munkahely már. Ugye? Fizetnek, hogy aludj!

Zsebkendő, papírtörlő szagoló

A legtöbb papírtörlő, zsebkendő ma már illatos. Nos mielőtt ezek a boltok polcaira kerülnek, sok ember orra megszagolja őket, mivel te sem szeretnél büdös zsebkendőt venni…

Csúszdatesztelő

Ez minden gyermek, és talán néhány felnőtt álma. Egész nap csak csúszdázni, nem is lehet ennél szebb álommeló. Ám a csúszdatesztelőnek igen nagy felelőssége van, ugyanis ő ellenőrzi többek között, hogy az adott csúszda elég biztonságos-e ahhoz, hogy a látogatók is használhassák.

Testrész modell

Nem kell ahhoz gyönyörűnek lenni, hogy sikeres modell legyél. Ha szép kezed vagy gyönyörű lábad van, te lehetsz a legjobb kéz vagy lábmodell. Ráadásul egyes termékekhez ronda lábakat vagy kezeket is keresnek. A sikeres testmodelleket egyébként jól megfizetik.

Kihívás tesztelő

Biztos, hogy láttál már olyan műsorokat, mint például a Survivor, ahol a versenyzők többek között olyan feladatot is kaptak, hogy gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgokat egyenek meg. Ám mielőtt a versenyzőkhöz jutnak e finom falatok, van valaki, aki előtte megkóstol néhányat belőlük, hogy megbizonyosodjanak arról, senki nem lesz rosszul tőlük…

Meztelen modell

Forrás

Nem kell rosszra gondolni, az ilyen modellek azért vetkőznek, hogy egy művész lerajzolja, vagy megfesse őket. Ez igen nehéz munka, hiszen akár órákon keresztül mozdulatlanul kell állnod vagy ülnöd.

Dezodor tesztelő (hónalj szagoló)

Végezetül talán a legfurcsább munka, amit nagy valószínűséggel nem vállalnál el. A dezodor tesztelők azért dolgoznak, hogy biztosítsák a termék minőségét. Hogyan történik a minőség-ellenőrzés? A szagolók napjaikat forró szobában vagy a szabadban töltik, ahol néha akár 60 ember hónalját is meg kell szagolniuk óránként, hogy megbizonyosodjanak, az adott termék érezhető-e, mennyire hatékony a dezodor.